Pensiunea Katharina Bran

Pensiunea Katharina Bran

azare in Zona Bran Moeciu cu posibilitati de pensiune completa laRestaurantu traditional specific zonei Bran – Moeciu, pensiunea Katharina, este locul de cazare unde veti gasi linistea si intimitatea de care aveti nevoie.

Pensiunea dispune de o capacitate de cazare de 40 locuri (camere de lux 24 metri patrati), din care:
– camere cu pat dublu, baie proprie si balcon.
– camere triple, baie, balcon

Filmul cu Pensiunea Katharina Bran

Bed and breakfast Bran-Unterkunft Bran-Accommodation Bran.

Accommodation rentals are the ultimate in mountain Carpatien retreats rustic style and bed and breakfast-Restaurant Bran Pensiunea Katharina. Resort village during Summer and Winter season are availabe also visiting Castle Dracula Bran Transylvanien.

Conditiile de cazare sunt la cel mai inalt nivel calitativ. Interioarele frumos lambrisate, camerele mari si luminoase, baile dotate modern sunt toate garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica. De precizat ca fiecare camera, precum si living-ul, sunt dotate cu televizor legat la reteaua TVS.

La parter se gaseste restaurantul cu o capacitate de 80 locuri ideal pentru mese festive, botezuri, sau orice tip de evenimente.

Pensiunea Katharina este echipata cu incalzire centralizata, fiind disponibila in orice moment al anului. Ne dorim sa asiguram confortul maxim tuturor clientilor cazati la pensiunea noastra.

La parter se gaseste restaurantul cu o capacitate de 80 locuri ideal pentru mese festive, botezuri, sau orice tip de evenimente.

Pentru a oferi o gama de servicii complete celor care doresc sa-si petreaca un sejur in zona Bran – Moeciu, pensiunea Katharina pune la dispozitie clientilor sai un teren de joaca pentru copii, sala de aerobic si forta, tenis de masa, biliard.

Curtea foarte larga este ideala atat pentru copii

Curtea foarte larga este ideala atat pentru copii, cat si pentru adulti dand oaspetilor un sentiment de libertate. In spate se afla o gradina cu pomi fructiferi si iarba verde unde se pot organiza petreceri cu gratar si berbec la protap. Servim palinca, branza in burduf de brad si orice specialitate a zonei Branului la cererea turistilor.

Oferta Speciala

Pensiuna Katharina Bran, clasificare 4 Margarete, asezata la ca.800 metri fata de Castelul BRAN-Dracula este adecvata pt. Conferinte, Seminare, Team Building Bran, Training si Mese Festive, Nunti cu mancaruri traditionale, sala de conferinta Bran.
Parcare mare si teren de joaca pentru copii.
Pe langa conditiile de cazare la Bran oferite turismului individual sau de grup, pensiunea noastra este deseori gazda evenimentelor de tipul Team Building, Training, Conferinte, Mese Festive cu mancaruri traditionale.
Sala de conferinte are o capacitate de 55 locuri si poate gazdui cursurile sau intalnirile angajatilor firmei dumneavoastra.
Pentru o buna desfasurare a evenimentelor, sala e dotata cu video proiector si flip chart.

Dupa cursuri, participantii se pot destinde practicand: biliard, tenis de masa, fotbal de masa, darts, table, rummy.
Cazare Bran la Pensiunea Katharina include conditii de excelente de cazare si masa, cazare pensiune completa.
Activitati in + out door.
Trasee turistice Bran, atractii turistice Bran Moeciu.

Bed and breakfast Bran-Unterkunft Bran-Accommodation Bran.

Accommodation rentals are the ultimate in mountain Carpatien retreats rustic style and bed and breakfast-Restaurant Bran Pensiunea Katharina. Resort village during Summer and Winter season are availabe also visiting Castle Dracula Bran Transylvanien.

Cazare Pensiune

Cazare Pensiune

ensiunea Katharina – Bran, pune la dispozitia turistilor interesati de cazare in zona Bran – Moeciu cele mai modern echipate camere, cu dimensiuni de lux (24 de metri patrati) dupa cum urmeaza :

  • ¬†camere cu pat dublu, baie proprie si balcon
  • ¬†cu baie proprie si balcon

Intreioarele sunt frumos lambrisate, dimensiunea camerelor este mare, beneficiind in mod optim de lumina naturala. Baile sunt echipate modern.

Toate camerele, inclusiv livingul, sunt dotate cu televizor, conectat la reteaua TVS, pentru a oferi conditii maxime turistilor ce doresc cazare in zona Bran – Moeciu.

Pe tot parcursul anului, Pensiunea Katharina este incalzita cu ajutorul centralei termice cu care este dotata, pentru a asigura confortul deplin. Indiferent de capriciile vremii, Pensiunea Katharina ofera cele mai bune conditii de cazare turistilor din zona Bran.

Conditiile de cazare oferite reprezinta garantia unei vacante perfecte intr-o atmosfera rustica.

Restaurant Traditional

 

Restaurantul Pensiunii Katharina

Restaurantul Pensiunii Katharina, situat la parterul vilei, dispune de o capacitate de 130 de locuri. Din respect fata de clientii nostri, am amenajat spatii pentru fumatori respectiv nefumatori.

Priceperea si daruinta bucatarilor nostri garanteaza calitatea produselor servite. Preparam macaruri traditionale, specifice zonei, respectand retele mostenite din vremuri timpurii. Servim Bulz si Branza in Coaja de Brad, Pastrama, si ne cinstim clientii cu Palinca.

Puteti petrece clipe de neuitat intr-un ambient rustic extraordinar, avand toate facilitatile moderne. Muzica buna, vinul vechi, atmosfera calduroasa, iz-ul rustic si puritatea naturii va vor fi alaturi in fiecare moment din zi, pentru o masa deosebita.

Leave a Reply

Your email address will not be published.