6 cele mai frumoase orașe din România

România este o țară frumoasă și fermecătoare, cu ceva pentru toată lumea, indiferent dacă sunteți în căutarea de mâncare fantastică, călătorii interesante, diversitate culturală sau o istorie plină de culoare. Nu este o mică probă, dar vă ajutăm să alegeți cele mai frumoase 10 orașe din România, astfel încât să vă puteți planifica cu ușurință călătoria. Odată ce a început călătoria dvs. în România, este posibil să nu doriți să mergeți nicăieri în altă parte.

Sibiu

Sibiul este situat în apropierea centrului României, în regiunea Transilvaniei și este la fel de frumos pe cât devine. Clădirea Sibiului a fost construită de coloniști germani încă din 1191, iar istoric zona sa are un amestec de germani, maghiari și români, ceea ce îl face un oraș foarte important pe rutele comerciale ale regiunii. Deși al doilea război mondial a schimbat structura etnică a orașului, încă exista o mică minoritate de etnici germani în zonă, inclusiv actualul președinte al României, Klaus Johannis. Mergeți prin pitorescul oraș vechi și apoi luați un autobuz până la Muzeul Etnografic pentru a vedea cum au trăit romani din diferite zone timp de secole.

Baca Juga : Team-Building Bran

Timisoara

Timișoara are o istorie etnică interesantă, capitala istorică a regiunii Banatului. A trecut în jur de 800 de ani și la acea vreme făcea parte din Regatul Ungariei, Imperiul Otoman, Austria-Ungaria și, în cele din urmă, România. Populația actuală este predominant românească, dar unii maghiari, germani și sârbi mai trăiesc acolo. Istoria diversă se reflectă în arhitectura orașului. Așadar, în timp ce mergeți, puteți vedea efectele tuturor diferitelor grupuri care au condus Timișoara.

Brasov

Vei veni probabil la Brașov pentru a vedea Castelul Bran, castelul care l-a inspirat pe Bram Stoker să scrie Dracula, dar rămâi în orașul în sine. Brașovul, un alt oraș important din Transilvania, a fost locuit continuu încă din epoca neoliticului, dar a fost restaurat în starea sa actuală de coloniștii germani la începutul mileniului trecut. Pe lângă Bureș Peleș și Bran, care se află la doar o scurtă distanță de mașină, există și câteva biserici frumoase de vizitat. Între acoperișul roșu uniform, munți și perdeaua groasă de copaci, există mai multe locuri care se încadrează perfect în peisaj.

Suceava

Peisajul experimentat în Suceava arată clar că a fost un adevărat oraș. De fapt, capitala Regatului Moldovei de aproximativ 200 de ani, de unde puteți vedea ruinele Fort Set Suceava, Suceavan Main și Fort Scheia. De asemenea, puteți vizita Muzeul de spa din Bucovina Village, unde puteți vedea clădiri tradiționale din jurul Bucovinei, zona în care se află orașul. Există alte câteva atracții, cum ar fi mai multe biserici, a căror arhitectură este foarte specifică acelei zone.

Cluj Napoca

Peste 300.000 de oameni, cum ar fi Cluj Napoca sau Cluj, așa cum îi spun oamenii, consideră în continuare orașul mic ca fiind centrul istoriei lor, conducând clădiri comuniste la marginea orașului. Clujul a fost inițial fondat de romani la începutul anilor 100, dar ulterior a fost eliberat în secolul al III-lea și a rămas gol până când Ungaria a cucerit Transilvania la începutul mileniului trecut. Influențele arhitecturale pe care le-ați observat cel mai mult sunt Imperiul Maghiar de Est. Datorită unei experiențe cu adevărat mișto de a ieși din oraș la Salina Turda, vechea sală s-a transformat într-un parc de distracții subteran, într-un lac subteran fermecat.

Ziar

În limba română, sub denumirea de „copac”, nu este surprinzător faptul că Busteni face această listă a frumuseții sale naturale. Busteni este acoperit pe Valea Prahovei și este înconjurat de Munții Bucegi. Oferă oportunități pentru turiști pe tot parcursul anului. Dacă veniți vara, pregătiți-vă pentru drumeții minunate, cu vederi minunate, deoarece intenționați să vă trimiteți schiurile într-o călătorie de iarnă. Clădirile acoperite cu lemn conferă orașului o senzație de alpin, iar munții din jur și pădurile frumoase nu adaugă decât aspectul său. Dacă doriți istorie, puteți vizita chiar și Castelul Cantacuzino din apropiere.